fbpx

Over ons

Meer partner dan bureau

Full service & Multidisciplinair

‘We willen een betrouwbare partner zijn in online marketing- en mediacommunicatie’

Dat is de belofte die we opschreven toen we startten met Marketiek in januari 2018. Dat doe je naar onze mening door duidelijk te communiceren, realistische doelstellingen te stellen en door te onderzoeken wat je publiek het meest boeit. Relevantie heet dat.

Marketiek is een full service agency waarbij we werken met multidisciplinaire teams die specialist zijn in elk een eigen vakgebied in online marketing of media. 

Onze klanten tonen ons resultaat aan

Met deze kennis en ervaring helpen wij organisaties zoals Transavia Airlines, Snowworld en de Gemeente Den Haag met resultaat boeken met online marketing & media.

Een ander marketingbureau vinden is zo gepiept, alleen een bureau vinden die jonge talenten inzet om het beste resultaat te halen uit de combinatie marketing & media, wordt knap lastig.

Of we een klik hebben?

Wij zoeken ondernemers en merken die lachend wakker worden en proactief aan de slag willen gaan om resultaat te boeken te groeien.

Alles voor de kijker

Of je nu als merk een website laat bouwen of aan de slag gaat met content marketing, belangrijk is dat de kijker of bezoeker voorop wordt gesteld in het proces. 

Je moet weten wat je publiek boeit, beweegt en activeert. Betover ze op een originele maar herkenbare manier, en je gaat resultaat boeken, 100%. 

Een eerlijk verhaal

Laten wij maar eerlijk zijn. Soms kan het best effectief zijn om je als merk zijnde groter voor te laten doen dan dat je op dat moment eigenlijk bent. Toch werkt dit alleen op kort termijn.

Wil je op lang termijn resultaat boeken? vertel dan het eerlijke verhaal aan je publiek. Laat zien waar je voor staat en hoe je dat tot uiting brengt.

Online marketing & media anno 2030

Waarom we met realiteit impact maken

Online ontwikkelingen en digitale innovaties gaan als een raket en grote platformen als Facebook en Google groeien als kool. Ook vinden nieuwe platformen hun plek bij het wereldpubliek en zorgen innovaties als Artificial Intelligence en virtual reality voor nieuwe vormen van marketing. Het mag duidelijk zijn dat de manier van communiceren extreem snel veranderd, toch zal de boodschap en het doel ervan niet veranderen.

Veel creatieve bureaus beloven gouden bergen, wij blijven realistisch. Bij Marketiek boeken we resultaten voor onze klanten door slimme online technieken toe te passen en te testen wat werkt en wat niet. 

Starten met groeien?

Welkom bij de club.

App direct!
Stel direct je vraag via Whatsapp!
Direct een specialist spreken?