Samen bouwen aan de mooiste marketingclub van Nederland.

Wie past er nou bij de mooiste marketingclub van Nederland? Dat zijn de meest gedreven makers en marketeers. Die, net als wij, door het vuur gaan voor onze opdrachtgevers om grootse marketingambities waar te maken. Dat doen we met een club van jonge specialisten die hard willen werken met een mentaliteit van ‘get things done’.  Bijdehante helden en heldinnen met humor en de hunkering naar ieder dag een beetje beter.

Het Marketieke verhaal.

Marketiek is anders dan andere marketingbureaus. Dat geloof ik echt. Hier maken mensen het verschil en staat de manier waarop we met onze opdrachtgevers samen werken centraal. Een club van getalenteerde, hardwerkende, creatieve mensen die ervan houden om te bouwen aan het onmogelijke. 

En dat is het mooie. Marketiek is een piepklein bureau. In aantal medewerkers stellen we niks voor vergeleken met grote agencies. Maar dat is het hem juist. Wij maken met ons talent, een winnaarsmentaliteit en plezier grootse marketingambities waar. En ook dat zorgt ervoor dat we enorm flexibel zijn. We kijken naar de mogelijkheden. 

En piepklein, dat is het startpunt. Want ik heb grootse plannen met Marketiek. Ik wil namelijk met jou bouwen aan een club van getalenteerde, slimme en creatieve mensen. Zo’n club met mensen die lachend wakker worden en met adrenaline naar bed gaan. Zo’n team waar creatieve ideeën alle ruimte krijgen en en waarbij ‘werk’ voelt als een lust, geen last. We willen gewoon mooie dingen maken en gaan voor het hoogst haalbare voor onze klanten en onszelf.

Maar daar zijn we nog niet. Die club gaan we samen bouwen. En dat vraagt om jonge talenten die hun werk serieus nemen. Want ik geloof er echt in dat je werkt omdat dat voldoening geeft en je stimuleert om beter te worden. En dat is veel mooier dan alleen plezier te maken. 

Om het fundament van deze topsportclub te bouwen, heb ik eerst een team nodig. Daarom zoek ik gedreven, jonge talenten die op dit spannende avontuur willen. Doorzetters, want makkelijk zal het niet worden. Een dedicated team dat zich volledig wilt inzetten op het kantoor in Rijswijk (ambitie Den Haag).

Samen maken we de grootste marketingambities realiteit.

Nino van den IJssel

 

 

Vorige slide
Volgende slide

Marketiek staat in de startblokken om hard te groeien. Daarom zoeken we zelfstandige talenten die mee willen bouwen aan de mooiste club van makers en marketeers. Werkgeluk is enorm belangrijk en we willen zoveel mogelijk op kantoor zijn om samen te bouwen. Daarom investeren we in een plek met goede koffie, tafeltennistafel, darts, VR en een terras. Verder bieden we je het volgende:

 • Salaris 💰
 • Veel verantwoordelijkheid
 • Investeren in je ontwikkeling
 • Een variatie aan mooie opdrachtgevers
 • Broodje van de week
 • Een kans om je aan te sluiten bij een groeiend bedrijf

Mensen maken het verschil bij Marketiek. We zoeken talentvolle, enthousiaste makers en marketeers. De volgende eigenschappen waarderen enorm:

 • Je bent eerlijk en zegt wat je denkt tegen je team en opdrachtgever. Je staat open voor discussie en gebruikt niet ‘jouw waarheid’ als schild.
 • Je bent een leuk persoon en staat optimistisch in het leven. Soms kunnen we best wel eens om je lachen.
 • Je hebt een topsport mentaliteit. Je werkt in een team, hebt discipline en bent bereid om op je bek te gaan en op te staan. 
 • Je draagt bij aan discussies en je hebt ideeën. 
 • Je hebt geen anderen nodig om jezelf te motiveren of aan het werk te zetten. 
 • Je durft keuzes te maken.
 • Opdrachtgevers vinden je professionaliteit uitstralen en waarderen je oprechtheid. 
 • Je bent op jouw manier ondernemend en geïnteresseerd.

Klaar om grootse ambities waar te maken? Solliciteer!

- Nino -