Haagclean/EzyQlean

The eco way to clean, explainer & promovideo

Inleiding

EzyQlean is een nieuw merk in de schoonmaakbranche. Met hun nieuwe productlijn aan duurzame sachets voor de profesionele schoonmaak, verminderen zij de voetafdruk van de sector op de wereld. Zij vroegen ons 4 explainervideo’s en 1 promovideo te produceren. Deze frisse video’s werden gebruikt in de laatste fase van het aankoopproces (care).

Deliverables

Gebruik video in de customer journey

94% van de bedrijven die video inzetten in de customer journey, geeft aan dat consumenten hun product of dienst beter begrijpen na het kijken van een video. Kort gezegd: Video is effectief.

De instructievideo’s helpen (professionele) schoonmakers hoe zij de EzyQlean producten dienen te gebruiken bij een specifieke handeling. Denk aan het schoonmaken bij sanitaire ruimtes, werkplekken of in de kantine. 

Met het scannen van een QR code op het product, komen gebruikers terecht op een website van EzyQlean. Daar kunnen zij productinformatie, geschreven instructies én deze instructievideo’s vinden.  

De promovideo is gemaakt om in de eerste fase van het aankoopproces interesse te wekken. Deze video is door EzyQlean ingezet op verschillende social media platformen.

Explaining is a profession

Hoe blijf je de kijker boeien met een stappenplan of proces. En hoe zorg je dat zo’n proces of instructie helemaal goed wordt uitgevoerd? Een mooie uitdaging voor onze makers. Samen met de professionals van Haagclean, hebben we alle stappen uitgeschreven en met een strakke regie alles stap voor stap uitgevoerd. In dit geval de stappen die nodig zijn voor het gebruik van het schoonmaak sachet. 

Samenwerken?

We leren jou en je organisatie graag kennen.