Stage lopen bij

Kreatix?

Dat kan! Wij verwelkomen elk jaar 2 stagiairs in ons bedrijf.
Eentje voor development en eentje voor marketing.

Zo pakken wij onze stages aan

Niet al teveel theorie, maar vooral veel praktijkervaring! Daar draait het toch om?

We vliegen meteen in de praktijk

Studenten komen stage bij ons doen omdat ze zo een heleboel praktijkervaring kunnen opdoen. We smijten je meteen in onze projecten en je krijgt een vaste buddy op kantoor die je helpt met vragen.

We betrekken je in alles wat we doen

Kom je voor een development-stage, maar heb je ook interesse in marketing? We laten je onze meetings volgen, zodat je alle kennis opdoet die je wil hebben.

Waardevolle taken, niet alleen koffie halen

Wij zien je als een deel van ons team. Je krijgt niet enkel simpele taken die saai zijn. Nee, bij Kreatix ben je een volwaardig lid van ons team.

Geen work hard, play hard

Veel bedrijven pakken uit met pingpongtafels, afterworks en pizza op vrijdag! Dat is allemaal leuk, maar bij ons draait de essentie wel rond ervaring opdoen en meewerken aan projecten. We geven je de nodige flexibiliteit in je schema zodat je werk en privé prima kan combineren tijdens je stage. Dat is voor ons veel belangrijker dan al die afleiding.

We zoeken toppers

Omdat wij een klein bedrijf zijn, zoeken wij vooral naar stagiairs die zelfstandig zijn, praktijkervaring willen opdoen en buiten de schooluren al bezig waren met hun vak. Wij hebben niet de ruimte om je alles van 0 aan te leren. Dit toetsen we af tijdens een kennismakingsgesprek.

Kreatix alumni hebben een succesvolle carrière

Robin, Jasper en Wannes zijn ex-stagiairs van Kreatix en begonnen elks een succesvol marketingbureau. Elke en Wim begonnen dan weer bij Kreatix zelf te werken. Wij zorgen voor de nodige opportuniteiten.

Doe hier je

stage-aanvraag

Wij antwoorden gegarandeerd binnen 48u, ook als we geen plek meer hebben. Zo weet jij waar je staat en kan je aan de slag.