Boek resultaat en start met online marketing

Maak gebruik van data en haal resultaat met online marketing. Bij Marketiek helpen we dagelijks onze klanten met het halen van online KPI’S, zoals conversie, leads, groei (organisch/paid) en merkbekendheid.

Resultaatgerichte online marketing

Context in je content zorgt voor een lagere CPC en een hogere ROI.

Websites, content en marketing. We kunnen er uren over praten. Toch zijn het allemaal middelen om groei in je business te realiseren. Met online marketing kun je meer resultaat boeken voor je merk: Conversie, leads, verkeer, engagement, activatie of inschrijvingen. Gelukkig zijn er niet zoveel advertentiemogelijkheden tegenwoordig..

O, ja toch wel. De mogelijkheden om te adverteren online zijn ongekend. Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat, Pinterest, Youtube, Google en nog tientallen display platforms waarop jij je organisatie kan laten uitblinken.

Bij Marketiek helpen we onze klanten groeien doormiddel van online marketing. Dat doen we doormiddel van een combinatie van organisch bereik met paid advertising, maar ook door te zorgen voor een juiste manier van doelgroep keuze en de bijbehorende relevante content voor dat publiek. 

Hierin zijn we selectief, want we werken alleen samen met bedrijven die de waarde van adverteren willen inzien, en willen investeren in deze manier van groeien. Want waar we bij Marketiek in geloven, is dat we verder komen door te testen. Samen. Hierdoor haal je niet alleen betere resultaten, maar groei je samen ook in kennis en ervaring. 

Dat groeien doen we al voor een aantal gave klanten, en we helpen je ook graag met je online marketing. Vaak doen we dit in combinatie met content productie of de bouw van een website. 

Lees verder..

Het online marketing stappenplan

Van Marketiek

Stap 1 (60-90 min)

Verkenning

Na jouw aanvraag komen we langs om het project te bespreken. We geven onze input en stellen een hoop vragen om jullie en de organisatie beter te leren kennen. Ook zijn we erg benieuwd naar je verwachtingen, wensen en doelstellingen met het aankomende project.

Stap 1 (60-90 min)

Stap 2

Strategie & concept

We stellen een duidelijk en strategisch plan op om jouw doelstellingen te bereiken. We laten zien welke middelen we inzetten om de nodige resultaten te boeken en hoe we die middelen inzetten. Alles duidelijk? Dan kunnen we gaan beginnen.

Stap 2

Stap 3

Start online marketing

Marketiek gaat met een multi disciplinair team aan de slag met de uitvoering van jouw online marketing uitdagingen. Dat kan bijvoorbeeld zijn het vergroten van organisch bereik of doormiddel van advertising de nodige KPI’s bereiken. Communicatie gedurende de uitvoering is bij ons essentieel.

Stap 3

Stap 4

Feedback en verbetering

Bij online marketing gaat alles om testen. Gedurende de start van het project hebben we bij Marketiek een aantal testjes gedraaid naar wat werkt voor jouw doelstelling en publiek, en wat niet. Door deze kleine aanpassingen kunnen we onze marketing verbeteren en zorgen voor het optimale resultaat.

Stap 4

Stap 5

Resultaat en rapportage

Natuurlijk is er tussendoor al veel gerapporteerd en gekeken of de beoogde resultaten gehaald zouden worden. Na afloop van het project communiceren we vaak nog even de concrete resultaten en rapporteren we kansen en verbeteringen voor het vervolg. 

Stap 5

Stap 6

Opvolging

Bij Marketiek zijn we geen eendagsvliegen, we zijn een partner. Daarom helpen we je graag op meerdere vlakken met je online marketing, website of de productie van sterke content voor jouw merk of organisatie. 

Samen kijken we naar waar we onze samenwerking nog kunnen verbeteren of waar de hulp van ons netwerk, jou kan versterken.

Stap 6

Online marketing doen we voor de volgende klanten

Myjalou online marketing
Marketing FIT20 Marketiek