NMi

EV charging systems & metrology

Inleiding

Het NMi (Nederlands Meetinstituut) is een onafhankelijke specialist voor testen, certificeren en training op het gebied van metrologie. Als vaste marketing- en videopartner vroegen zij Marketiek om een aantal video’s te produceren voor de EV sector. Deze werden gebruikt in social media  ads, sales-presentaties en website. 

Deliverables

Focus op fabrikanten van elektrische laadsystemen

Online video’s gericht op fabrikanten van elektrische laadsystemen. Een specifieke doelgroep die een andere aanpak vereist. Door gebruik te maken van verschillende fases, wisten we deze groep te raken. 

Met korte snippets hebben we fabrikanten getriggert door eerst een video te laten zien die meer vertelde over de wereld van EV. Bij interesse kreeg de groep een video te zien die dieper inging op de unique selling points van NMi & haar services. De laatste sell fase werd ingezet door de accountmanagers van NMi zelf.

Voor de 2e serie hebben we gebruikt gemaakt van een klant van NMi (FASTNED). Door een samenwerkingspartner aan het woord te laten, creëer je als merk meer vertrouwen & authenticiteit.

Samenwerken?

We leren jou en je organisatie graag kennen.