DVDW advocaten
Videolancering nieuwe HR tool

Inleiding

Stel je eens voor. Je introduceert een nieuwe tool waarmee medewerkers hun ontwikkeling en persoonlijke doelen kunnen invullen, bijhouden en aanpassen. En je doet dat voor een organisatie met meer dan 80 medewerkers. Hoe ga je draagvlak creëren? Hoe zorg je voor duidelijkheid en uitleg over de tool? DVDW vroeg Marketiek om een video-format te bedenken en te produceren, waarin we deze lancering konden realiseren.

Teaser van de interne live-uitzending

Live, maar dan net niet.

DVDW TV ‘De Nieuwe HR Cyclus’ is een van te voren opgenomen ‘live’ uitzending voor de medewerkers van het advocatenkantoor. In deze interne live-uitzending wordt de aftrap gegeven voor het nieuwe HR systeem, waar alle medewerkers gebruik van gaan maken. 

De live-uitzending bestaat uit een talkshowtafel, waarin de presentator met twee betrokken medewerkers ingaan op de tool. Begeleidt door interviews en 8 video’s waarin alles rondom de nieuwe HR methode wordt toegelicht. Van doelen stellen, feedback geven en het gebruik van de tool. 

Samen enthousiast

De live-uitzending werd een groot succes onder de medewerkers van DVDW advocaten. Beide vestigingen uit Rotterdam en Den Haag keken vanuit een online omgeving naar de live-uitzending en konden tijdens deze aflevering reageren en praten over de verschillende video’s. Het werd een sterke aftrap van een tool die nog steeds gebruikt wordt.

Samenwerken?

We leren jou en je organisatie graag kennen.