Relevante content marketing voor jouw publiek

Door visuele content zoals video en fotografie succesvol in te zetten, zorgen we bij Marketiek voor meer merkbekendheid, engagement, merkvoorkeur en conversie. Wij vertellen jouw verhaal op een boeiende, realistische en professionele manier aan je publiek.

Full service content marketing

Volgens Marketiek

Of je nu de ondernemer of de marketeer bent, marketing & communicatie moet zorgen voor groei van het bedrijf. Content marketing kan enorm effectief zijn om resultaat te halen voor jouw bedrijf. Focus kan liggen op groei in naamsbekendheid, engagement, merkvoorkeur of simpelweg conversie.

Wanneer je content marketing gaat inzetten om groei te realiseren voor je business, is het uitgangspunt altijd om je publiek iets te vertellen. Dat kun je doen op verschillende manieren.

Bij Marketiek halen we resultaat uit content marketing met videoproducties, fotografie en engagement visuals. 

We werken bij videoproducties altijd met formats. Sterke concepten die onderscheidend zijn van andere organisaties en die iets vertellen over jouw bedrijf en de mensen die hiermee betrokken zijn. 

Ook helpen we bedrijven en merken met foto visuals. We hebben bij Marketiek veel ervaring met de productie van productfoto’s, sfeerfotografie, social visuals en web-content.

Als full service marketing mediabureau hechten wij vanzelfsprekend veel waarde aan professionele, herkenbare en originele content marketing voor bedrijven en merken. 

Toch is het vertellen van een duidelijke boodschap op een relevante, boeiende en realistische manier hetgeen waarop wij als Marketiek onszelf onderscheiden van anderen. 

Op deze manier werken wij regelmatig samen met grote merken zoals Transavia Airlines & de Gemeente Den Haag, maar voornamelijk ook voor MKB in Nederland en België. Bekijk hier onze cases.

Lees verder..

Het content marketing stappenplan

Van Marketiek

Stap 1 (60-90 min)

Verkenning

Na jouw aanvraag komen we langs om het project te bespreken. We geven onze input en stellen een hoop vragen om jullie en de organisatie beter te leren kennen. Ook kijken we naar de mogelijkheden en eerste concepten op basis van de informatie die we hebben.

Stap 1 (60-90 min)

Stap 2

Strategie, conceptontwikkeling en pre productie

We stellen een praktisch en duidelijk plan op voor de realisatie van de content productie- en optioneel de distributie. 

Afhankelijk van het soort content, maken we een script/storyboard en plannen we de productiedagen in op de juiste momenten. 

Stap 2

Stap 3

Start productie

Ons team van professionele creatievelingen gaan aan de slag met de productie van de content. We zorgen dat gedurende de productie alles zo vlekkeloos als mogelijk verloopt en dat de communicatie met jullie gebeurd met korte lijnen en duidelijke informatie.

Stap 3

Stap 4

Montage- en post productie

Tijdens het montage- en post productie proces wordt de content getransformeerd naar het eindproduct. Denk hierbij aan materiaal spotten, kleurcorrecties, montages, ondertiteling, muziekkeuze, voice overs e.d. 

In deze stap wordt er ook vaak een conceptversie opgestuurd, waarbij jullie een mogelijkheid tot revisie hebben.

Stap 4

Stap 5

Oplevering en publicatie

Gefeliciteerd! De content is klaar voor publicatie en wordt naar jullie opgestuurd middels bestandsoverdracht. 

De oplevering bestaat uit de afgesproken deliverables en waar gevraagd los materiaal of visuals. 

Stap 5

Stap 6

Evaluatie en opvolging

Na publicatie kijken we graag met je naar hoe het proces gegaan is, hoe de content resultaat heeft gegeven en waar verbeteringen liggen. 

Omdat alleen content productie vaak niet effectief genoeg is, halen wij het meeste resultaat uit de distributie ervan. Door op de juiste kanalen te adverteren bereiken we je doelgroep. 

Onze klanten kiezen vaak voor een combinatie van content productie en distributie ervan. Dit is ook waar de kracht van Marketiek ligt. 

Stap 6

Content marketing doen we al voor voor deze klanten

Content marketing Transavia
Online campagnes JEX en Marketiek
online marketing kerst decorateurs
Itemlost productfotografie